Menu
Gildia Pióra na Patronite

Naucz mnie cieszyć się kolorami tęczy,
naucz mnie każdym zwycięstwem się cieszyć.
Naucz mnie budować marzenia,
tak by nie rozpierzchły się w problemach.

Proszę naucz mnie,
uśmiechać się bez powodu.
Naucz mnie serce mieć ciepłe,
mimo największych chłodów.

Pociesz mnie,
kiedy ból w mym sercu tkwi,
bo mimo iż cię nie znam,
jesteś bardzo bliska mi….

Mogę ci się zwierzyć ,
z każdego problemu,
mogę uwierzyć,
że nikomu nie powiesz tego.

Bo tyś moją opoką,
w tych trudnych czasach,
jesteś moim przewodnikiem,
po wierszach i cytatach….

17 023 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • miramija

    27 June 2012, 19:05

    To cudowne mieć kogoś komu można ufać :) pozdrawiam :)

  • agniecha1383

    27 June 2012, 10:17

    Więc póki masz ją za przewodnika póty my możemy cieszyć się Twoim towarzystwem:)
    ślicznie...pozdrawiam ciepło:)

  • misiek45

    27 June 2012, 08:38

    Bardzo piękny wiersz Kamil prosto z serca i chwyta za serce-pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia