Menu
Gildia Pióra na Patronite

Naucz mnie chodzić bez strachu
że się potknę, nie podniosę więcej
bo z tobą niebo świeci inaczej
obudż me życie na nowo
noce takie zimne
szukam jakiś drzwi do ciebie
chcę latać bez wyrzutów
chcę pływać w morzu miłości
oparta zawsze na sercu
jeść cię i pić twoją skórę
twoim zapachem perfumować moją krew
jak chciałabym móc cię całować
pieczętując twoje usta aż do utraty tchu.

https://www.youtube.com/watch?v=1MouPWdGmLw

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    10 February 2016, 11:52

    hhmm dzięki za wejście...pozdrówka ślę z dali :)

  • Cris

    9 February 2016, 13:13

    Pragnieniami pisany...ładnie.

  • fyrfle

    9 February 2016, 11:56

    Tęskny.