Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla niej

Natalia, w mojej głowie jest awaria,
ktorą nie dokońca pojmuje,
ale chociaz się to rymuje
musze o tym porozmawiać
i Cię przy tym rozbawiać
ponieważ bardzo to lubie,
więc może coś z głowy wydłubie
napisze choć pare zwrotek
bo w głowie mam kołowrotek,
który mi wcale nie pomaga
jest niczym niechciana nadwaga,
lecz coś nosze w sercu
jest jak ciepło w czerwcu,
więc nie była to awaria
tylko uczucie ktore dałaś…
Natalia

2974 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!