Menu
Gildia Pióra na Patronite

smok

na skraju
na granicy
nad przepaścią

biegnę

co sił
by uciec
przed świtem

a może przed
wczoraj ?

na płaskorzeźbie
widziałem smoka
we śnie

wciąż widzę
nie odwracam wzroku
ogień
jego oczu

na skraju
na granicy
wyrwałem mu je

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    4 August 2013, 14:45

    mam miecz:) i smoka wnet ubiję :)