Menu
Gildia Pióra na Patronite

być szafą w sklepie meblowym

na skraju kuchni i salonu
stoi szafa w sklepie meblowym

pięknem swym wokół zachwyca
lecz pusta jest ta skarbnica

stylowa wszechstronna
lecz bardzo niezadowolona

stoi już tutaj ładne parę lat
choć chciała zwojować cały świat

wielu już na nią patrzyło
nikomu jednak serce mocniej nie zabiło

pozbawiona uczuć twych
pusta oczekuje lepszych dni

5395 wyświetleń
68 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!