Menu
Gildia Pióra na Patronite

czeka spodziewaj się

na pewno też pragniesz kochać
szukaj jej
aż znajdziesz

ta odwzajemniona wyprasza zło
uczy szacunku
skinąć głową

odkrywa serce
jego głębię
nieznane piękno

czyniąc drobny gest
w tym czasie nie zastanawiasz się
a on wpisuje do pamięci

przy wspomnieniach
wypływa na wierzch

uśmiechacie się

Krystyna Sz. 17.06.2014r.

75 667 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących
  • krysta

    3 July 2014, 20:40

    Dziękuję MOniko :) Pozdrawiam

  • Zielonooka27

    2 July 2014, 21:22

    wspólne odkrywanie siebie coś miłego bardzo....

  • krysta

    21 June 2014, 18:25

    Miło mi Natalio :) Dziękuję

  • 21 June 2014, 18:22

    Bardzo ładny
    Pozdrawiam ;)

  • krysta

    19 June 2014, 15:12

    Onejko cieszy mnie , że umiliłam Ci czas :) Pozdrawiam

  • onejka

    18 June 2014, 23:34

    Miło mi się wspominało przy Twoich wersach Krysiu :)

  • krysta

    18 June 2014, 23:26

    Yestem dziękuję za czytanie mnie :) Pozdrawiam

  • 18 June 2014, 22:58

    Też się uśmiechnę.
    Miłego wieczoru. :)

  • krysta

    18 June 2014, 21:19

    Xavier dziękuję za czytanie mnie i opinię do wiersza
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • Xavier.

    18 June 2014, 20:42

    Świetny wiersz, wspaniałe przesłanie Krysiu
    Pozdrawiam miło;)