Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obawa

Na ołtarzu marazmu
leżą marzenia
z niepewnie uniesioną głową
szarość
chwieje się kosztem
słońca przebierającego palcami
w strunach harfy
a konik -?- przecież
na biegunach jest
i kołysze się w nim
dziecko z miłości "odarte"

behawiorysta przejdzie obok
ale Ty popatrz na nie
tło
ceglana ściana ocieka łzami...

marka

128 107 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • motylek96

    2 February 2011, 19:50

    Podpisuję się pod wypowiedzią Agi

    Pozdrawiam"))