Menu
Gildia Pióra na Patronite

pejzaż

namaluj słowem
pejzaż za oknem
i cichą przystań
z latarni blaskiem
muśnij mewy krzykiem
by ciszę rozwiać
pytając
gdzie jest to miejsce
w sercu skryte
tak mocno

tak skrzętnie

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!