Menu
Gildia Pióra na Patronite

list duszy

na kartce mokrej od łez
piszę list do ciebie
w blasku zachodzącego słońca
szukam słów
duszy mej posłańców

coraz więcej kropel
pusty papier moczy

zapadł zmrok
długopis wypadł z ręki
znów nie napisałem nic
jutro pójdę tam
by szeptaniem ból ukoić

modlitwą z serca
wśród drzew dom twój skrywających

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • słoneczniki

    25 November 2012, 12:01

    Piękny choć pisany smutkiem....

  • aloya

    24 November 2012, 14:09

    Bardzo wzruszjący wiersz:))