Menu
Gildia Pióra na Patronite

ślepy zaułek

najtrudniej wracać tam
gdzie się odeszło od zmysłów
nie zostawiając śladów
nawet jeśli dla kogoś
wraz z nimi osunęła się ziemia

a później na próżno szukamy
siebie w nie naszych snach

błądzimy obcymi ścieżkami
potykając o własny strach
zasłaniamy uśmiechem
zbyt późno otwarte oczy
za którymi nikogo już nie ma

137 970 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    28 October 2014, 07:17

    Dziekuje, to milo dzialac na wyobraznie,;)

  • giulietka

    23 October 2014, 21:24

    Fajnie Was tu widzieć.
    Dziękuję i...
    ...Pozdrawiam;)

  • Kamil Borkowski

    19 October 2014, 19:56

    ech ;) co tu mówić, piękny i tyle

  • Pechowa_

    19 October 2014, 19:39

    Poruszasz prawdą... piękny wiersz ! ;)