Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wtedy naj...

najbardziej kochasz
kiedy mnie nie widzisz
najmocniej tęsknisz
gdy przy Tobie jestem
najczulej całujesz
kiedy znikam
najcieplej przytulasz
gdy odchodzę

1568 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    8 September 2014, 15:47

    Dobre i ma pewną mądrość.