Menu
Gildia Pióra na Patronite

koń, który pływał w niebie

na granicy słowa
moja cisza dotyka twojej
oddechem wymyka

48 288 wyświetleń
536 tekstów
20 obserwujących
  • Nikaaaa

    27 March 2015, 16:25

    ładne, pozdrawiam ;)