Menu
Gildia Pióra na Patronite

dla ...

na granicy
nocy i dnia
w blasku
budzącego się słońca
blaknie twój obraz

snów mych królowo

wrócisz
wraz z mroku kurtyną
księżyca
srebrzystą tarczą
i pójdziemy

ku granicy nocy i dnia

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Gaia

    9 August 2012, 00:05

    Rozmarzone te Twoje wersy. Lekko płyną. I przyciągają uwagę. :)

  • misiek45

    8 August 2012, 23:39

    Królowa snów,pięknie-pozdrawiam

  • Nutka67

    8 August 2012, 23:06

    Przepięknie...
    Pozdrawiam.

  • miramija

    8 August 2012, 22:18

    Piękny wiersz...

  • Adnachiel

    8 August 2012, 21:27

    Bardzo piękny i poruszający wiersz. Niesamowicie osobisty.

  • Insomniaa

    8 August 2012, 21:26

    przepiękne słowa.