Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezNoc

Naga cisza...
Czas uderza o ściany
rytmem zegara...
Jest zimno...
Cholernie daleko
do Twoich ramion...

6395 wyświetleń
65 tekstów
1 obserwujący
  • krysta

    3 April 2015, 14:33

    tęskny i piękny mini.

  • zielonomodra

    27 March 2015, 23:09

    Ładna miniaturka:)