Menu
Gildia Pióra na Patronite

do

Nadzieję dano
Słowami ubrano
Serce rozgrzano
Nas wykreowano
Sobą udekorowano

Po czasie zwątpiono
Krzywdę zrobiono
Łzy obsłużono
Boleścią obarczono
Siebie stracono

W oddali świeci
Znów pożar wznieci
Sobą okwieci
Rozstanie szpeci
Miłość niech kleci

39 258 wyświetleń
551 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!