Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozmyślam

Nad zapomnianymi dniami
Nad tymi chwilami, co mijały Nam
Rozmyślam cały wieczór
Myślę sobie nad tym
Jak to było, jak to jest
Nie znając odpowiedzi
Na pytania, których nie zada nikt
Chociażby znalazł się taki
To tępym spojrzeniem
Odpowiedzi znaleźć bym nie potrafił.

https://www.youtube.com/watch?v=uRlI0huuMfg

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    13 November 2015, 13:11

    Serdecznie dziękuję. Wzajemnie.

  • Malusia_035

    13 November 2015, 09:21

    podoba się :)

    Pozdrawiam Ciepło :))

  • M44G

    11 November 2015, 22:38

    Słodkich snów, Cris

  • Cris

    11 November 2015, 22:31

    ...zatrzymuje do ''Rozmyślań''
    Dobrej nocy życzę.