Menu
Gildia Pióra na Patronite

TAKA NOC ( która w pamięci zostaje)

Nad głową mieliśmy tysiące gwiazd,
co migotały w blasku naszych oczu.
Niebo magiczne sen podsunęło nam,
w którym graliśmy główną role.
Księżyc lśnił w złocie pokazując jak
wielka jest jego moc.
Poznawaliśmy siebie nawzajem,
ciesząc się każdym dotykiem.
Zapamiętując zapach i tę magiczną chwilę,
która powtarzać się będzie coraz częściej
a nasza miłość rosnąć będzie w potęgę.

* napisałam :D za mało..

10 617 wyświetleń
53 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!