Menu
Gildia Pióra na Patronite

paradoks kochania

myśli staja się ciepłe,
gesty rosną do granic ekstazy,
dotyk... drgawki i gęsia skórka...
każde mrugnięcie zabiera cenny widok,
najcudowniejszy czas,
sekundę szczęścia...
pragnę i czekam,
czekam i pożądam,
muszę ...
chcę ...
proszę ...
przepraszam.........

1692 wyświetlenia
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!