Menu
Gildia Pióra na Patronite

???

Mysle w snach,ze myslę na jawie
Jednak mysli w snach, to pragnienie
Jak oka mgnienie,jak wzrok obledny.
Jak chwili z trudem zapomnienie.
Jak skala stoje w tym miejscu.
Dalej brak mi drogi.
Badz kropla co drazy skale.
:-* Kocham Cie

5420 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!