Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamięci Zamordowanej Kristiny

Myślał że się jej pozbędzie
jak rzeczy którą można od tak wyrzucić,
więc wywiózł ją do lasu
i zadał nożem kilkanaście ran kłutych ...

Udało mu się owszem, bo dziewczynki już nie ma,
ale za to właśnie poszedł już teraz do piekła ...

Już złapały go diabły i w kajdany zakuły
i wrzuciły do kotła, gdzie od wrzątku się pali ...
za to czego dokonał nie ma takiej pokuty,
którą mógłby przejść żeby mu ludzie darowali.

Ja spotykam z Joasią się od lat dwóch w Świdnicy
i sam mieszkam niedaleko a co ścierwus ten zrobił ...
rozsiał tragizm i smutek w tej pięknej okolicy ...
taką śliczną i niewinną dziewczynkę zamordował!

Piosenka ku pamięci biednej Kristiny :
http://www.youtube.com/watch?v=lFV7Uzzxn5I

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!