Menu
Gildia Pióra na Patronite

Muzyka

Muzyka kolorowa jest tak,
że aż śpiewa cały świat.
Śpiewa każde dzrzewo,każdy liść,
w śród nich chce się iść i iść...
Śpiewa każde zwierze,każdy ptak,
śpiewa cała przyroda...
Tonów wstęgi muza szyje,
ona w naszych duszach żyje.
Możesz ją stłumić,zagłuszyć,
i muzyki nie będzie mogła uszyć.
Lecz możesz tagże te tony wydobyć z siebie,
a będzie ci jak w niebie...

423 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
  • Sophie...

    25 January 2014, 15:33

    Dziękuję ;)

  • vikkka

    25 January 2014, 15:28

    Podoba mi się ten wiersz .