Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przepraszam

Możesz pomóc komuś milion razy,
Podarować setki kwiatów,
Mozesz wybaczyć gdy zechcesz.
To wszystko jest niczym gdy raz
sponiewiera się komuś życie.
Ona nie chciała nic nikomu niszczyć
Bo gdy tak długo pragnęła szczęścia
A ono właśnie przyszło
Pomyślała tylko o sobie, raniąc
innych...Ciebie
Cóż teraz może powiedzieć...?
przepraszam...? wybacz...?
Słowa nic nie znaczą.
Chciwość zawładnęła...? Nie...
To tylko pragnienie oparcia które
w nim znalazła...
Pragnienie kropelki miłości
w morzu pełnym sutku.

Przepraszam...

5912 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
  • Nutka67

    11 May 2010, 10:55

    Piękny, z dna serca.