Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Rozbity flakonik

Możesz jej serce wyrzucić daleko
zostawić za sobą
lecz ono gdziekolwiek upadnie
wciąż pachnie Tobą

16 113 wyświetleń
129 tekstów
38 obserwujących