Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może kiedyś..

Może kiedyś nadejdzie taki dzień

Kiedy będę

Sobą

Po prostu sobą

Nie udając już wiecej nikogo, kim nie jestem

Prawdziwie szczęśliwa

Bez maski nieszczerego uśmiechu, tylko kryjącego ból

Może znajdę kiedyś przyjaciół

Nie ufając już dłużej bandzie hipokrytów, obgadujących na każdym kroku

Takich, którzy mnie nie zostawią

Na pastwę losu

Bez zdania: "Radź sobie sama!"

Nie czerpiąc przyjemności z cudzego cierpienia

Może kiedyś rany się zabliźnią

Nie przypominając o bólu

Bezszelestna egzystencja

Bycie niczym duch

Niezauważalną, bez znaczenia

Skończy się

Może kiedyś nadejdzie taki dzień...
Ech, chwila, nie..
To był tylko sen..

05.09.15

6641 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!