Menu
Gildia Pióra na Patronite

szeptem mówię

może gdybyś widział moje łzy
nie wbijałbyś we mnie słów
ostrych odłamków obojętności
nie raniłbyś istnienia
nie deptałbyś westchnień cichych za tobą
i ciężkich obolałych snów
każdej nocy bez ciebie

1733 wyświetlenia
17 tekstów
1 obserwujący
  • No_One_

    21 September 2014, 10:56


    Może...