Menu
Gildia Pióra na Patronite

Parę słów do Boga

Może gdybyś Boże spojrzał na nas łaskawiej,
wszystko na świecie byłoby inaczej?
Może gdyby dzieci na świecie nie głodowały
bałagan na ziemi stałby się mały?
Może gdybyśmy tak szybko nie umierali
więcej w życiu byśmy doświadczali?
Ale to wszystko jest tylko \"gdyby\"
A my żyjemy na prawdę ,a nie na niby.

639 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!