Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie wiedziałeś

mówiłeś kocham
w Twoich ustach brzmiało to tak pięknie
codzień przytulałeś
codzień całowałeś
nie wiedziałeś, że tak bardzo mnie do siebie przywiązałeś
pewnego dnia inną spotkałeś
i to jej swe serce oddałeś
mówiłeś
jak o niej marzysz
nie wiedziałeś ile bólu mi sprawiłeś
nie chciałam już na Ciebie patrzeć
odeszłam,
zakochana,
zdradzona
i zapomniana ..

1096 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
  • No_One_

    26 December 2011, 18:52


    Świetnie?
    Dużo pracy żeby można było
    powiedzieć "świetnie".
    Ale początek ok, zobaczymy co dalej .

  • uschnieta_roza

    9 August 2010, 16:33

    Świetne oby tak dalej :)