Menu
Gildia Pióra na Patronite

UWIERZYŁEM

Mówiłaś mi kocham
Cudownie się żyło
Dziś się nie odzywasz
Jakby mnie nie było

Mówiłaś, że będziesz
Szczęściem i nadzieją,
Ale już cię nie ma
Wspomnienia się śmieją

Nie ma już niczego
Z tego, co mi dałaś
Wierzyłem, że kochasz
Niestety kłamałaś

Kłamałaś mi za dnia
Kłamałaś i nocą
Udawałaś miłość
Tylko nie wiem po co

Spoglądam przed siebie
Widzę martwe lustro
Miałem kiedyś szczęście
A teraz jest pusto

Popiół został tylko
Wygasło ognisko
Ból piersi przygniata
Skończyło się wszystko

Kazimierz Winnicki
(wszelkie prawa zastrzeżone)

19 200 wyświetleń
169 tekstów
4 obserwujących
  • krysta

    23 November 2014, 22:29

    wzrusza...