Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skrzynia

Mój umysł rozproszony
Skrzynia skarbów
Śmieci
Odpadów
Poplątanych kłębków myśli
Planów poupychanych
Marzeń złotych
Ściśnionych sekretów
Zamkniętych wspomnień

4260 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
  • RozaR

    18 December 2013, 21:34

    A tak dobrze się zapowiadało :(