Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje usta narodzily się jesienią
Z morskiej piany
I szumu fal

Tak bardzo niecierpliwe
Spieszyły do ciebie
Twoich rąk i ud
Spojrzeń oddalonych o bicie serca
O oddech

Teraz tęsknią
Połykając słone życie
Śnią

15 090 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
  • marka

    22 August 2017, 21:01

    Wiersz tai, że się czuje miłość.