Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje niebo,w Twoich oczach ღ

Moje niebo ma już zawsze kolor oczu Twoich...
zielone-gdy myślami wybiegasz szukając czułości moich,
bezkresnego błękitu oceanu-gdy wypełnia Cię nadzieja,
niesamowitej czerwieni-gdy nadchodzą chwile spełnienia,
bezkresnej purpury-gdy zbliżasz się do mnie
wypełniona po brzegi bezgraniczną do mnie miłością,
błyszczące-gdy poddajesz się namiętności moich dłoni
błądzących po Twoim nagim ciele z ogromną czułością ...

Muzą miłości tylko moją będziesz,gdy noc cichym krokiem nadejdzie,
zaspokojeniem duszy i ciała gdy księżyc na niebie wzejdzie .
Złożę na koniec na Twych drżących ustach czuły pocałunek
będzie to obietnicy mojego życia z Tobą prosto z serca"podarunek".

Dedykowany Mojemu Kochanemu Serduszkowi R. ღ
Rafał S.
~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
22.07.2018

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!