Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspaniały losie

Mój cudowny losie
Poskładany z płatków
Żółtych słoneczników

Mój wspaniały losie
Przychodzący z deszczem
Na parapet

Mój cudowny losie
Posadzony w ogrodzie
Między truskawkami

Znalazłam w Tobie
Kolejną wadę
Kolejny raz mi kogoś zabierasz

Mój wspaniały losie
Zostaw mi chociaż
Czas na modlitwę
Zostaw mi chociaż Jego

26 107 wyświetleń
250 tekstów
15 obserwujących
  • mill

    28 November 2015, 09:27

    .....los nie ma litości .....ładny wiersz Martynko ;)..........

  • kirke13

    27 November 2015, 00:12

    Życie nas zaskakuje ,a my podobno jesteśmy kowalami własnego losu....piękny wiersz...