Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Mój Anioł Stróż...

Skulił skrzydła.
Uciekł w ślepym biegu.
I pozostały po Nim tylko
Niknące ślady
Na topniejącym śniegu...

16 935 wyświetleń
143 teksty
58 obserwujących
  • Uczuciowa

    15 December 2010, 15:55

    Mnie również przypadł do gustu.

  • IBELLA

    24 October 2010, 15:25

    Bardzo mi się podoba ta miniatura ...

    :)

  • DirtyIzz

    19 October 2010, 09:53

    Podoba mi się. Bardzo lubię takie wiersze.