Menu
Gildia Pióra na Patronite

W objęciach Anioła

Mój Aniele
w Twoich ramionach
wszystko wydawało się łatwiejsze
Mój Aniele
w Twoich ramionach
czułam się jak dziecko
pamiętam
jak śpiewałaś mi piosenki
Mój Aniele
Twój głos
kojącą kołysanką
a po moim policzku
wolno spływała łza
tylko Ty potrafiłaś ją otrzeć
tylko Ty
pamiętam
pokonywałaś wszystkie moje łzy
Mój Aniele
nauczyłaś mnie
śmiać się do łez
pamiętam
pokonywałaś wszystkie moje smutki
a gdy się bałam..
Mój Aniele!
w Twoich ramionach
byłam bezpieczna
pamiętam
pokonywałaś wszystkie moje lęki
każdą słabość
wróć

nie płacz
Mój Aniele...

2674 wyświetlenia
41 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!