Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mogę tylko patrzeć, a chcę być blisko
Dotykać, całować, marzy mi się wszystko
W głowie utknąłeś, w tysiącach myśli
I znów kolejny sen, z Tobą mi się przyśni

Rano Cię zobaczę, Twe oczy urocze
Myślę wciąż o nich, dnie i samotne noce
Czarujesz nimi, rzucasz uroki
Widzę w nich ocean, czysty i głęboki

Bezkresy życia, miliony marzeń
Setki wspomnień, pięknych wyobrażeń
Jesteś tuż obok, na wyciągnięcie ręki
Życie bez Ciebie... to okrutne męki...

21 147 wyświetleń
87 tekstów
20 obserwujących
  • czarnulkaa

    23 October 2011, 22:09

    lubię takie wiersze ;)