Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mnie(j)

mnie (j)est całkiem
tak nie do pary
jakby wydziarano skazę
na prawym policzku

w miejscu gdzie mam dołek
wpadają wszystkie uśmiechy

jestem
czasem zwyczajnie
przylepiona do szyby

z przyzwyczajenia patrzę
czy światła przecinają drogę

nic mnie jednak nie oślepia

147 033 wyświetlenia
1739 tekstów
256 obserwujących
  • skrobek

    22 November 2012, 18:51

    No spoko, ważne, że się komentarz dodał heh :P

  • 22 November 2012, 18:48

    Nie w tym sensie pisałam, hehe, ale OK. ;)

  • skrobek

    22 November 2012, 18:46

    Aha o taką długość Ci chodziło...

    :)