Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiersz miłosny

Miłosny wiersz dziś napiszę
Pobudzę nicości ciszę
O Tobie nic nie powiem
Siebie samego zapowiem

Kocham Cię kobieto
Pomimo,że postawiłaś veto
Płakać nie przestanę
Chodź bez Ciebie,ale z Tobą zostanę

Razem ze mną do poduszki przyłożę
Marzeniami obłożę
Chwil,które nastąpić nie miały
Z czasem rozwiały

Nie dowiesz się nigdy tego
Że z mego serca hojnego
Uczucie do Ciebie płonie
W ciszy tonie

Więc pójdę z inną kobietą
Ona miłością nie jest kaleką
W duszy was obie nosić będę
Przy śmierci się Ciebie wyzbędę

39 258 wyświetleń
551 tekstów
4 obserwujących
  • Xmen

    1 August 2013, 13:09

    Kogut kogutowi nie równy
    Świat i tak bywa zgubny
    I chodź kurą za przeproszeniem wabi
    Nie wszystkich zwabi
    I chodź chadza sobie po podwórku
    Nie wszystko w kurniku
    Własnością jego zbywa
    Ma świadomość biedaczyna
    Nie wszystko oczywiste bywa

  • awatar

    1 August 2013, 13:02

    na dziurkę od klucza spoziera ...
    jak czmychał tak czmycha

    --- wyczułem z tekstu, że z kolegi szatan nie kugut
    a u mnie ...
    gdzie te stadka z tamtych lat
    gdy nad głową siwy wiatr

  • Xmen

    1 August 2013, 12:46

    Szanowny kolego
    Jam nie bratem Kalego
    Co na bosaka chadza
    Plemienie sobą obsadza
    Ja w butach czmycham
    Przed stadem się zamykam

  • awatar

    1 August 2013, 12:40

    nie rycz mały nie rycz,
    one znają twoje numery
    numerki ci tylko w głowie
    przyznaj się i opowiedz
    ile razy przed zaśnięciem
    ile razy przed śniadaniem