Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość

miłość to niebo
skrzydeł dodaje
by wznieść się do raju

miłość to piekło
z powietrzem gorącym jak lawa
dusząca każdym oddechem

miłość to radość
lecz smutek zarazem
mrok i jasność dnia

miłość
już nie chcę
bez niej żyć

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    29 January 2011, 15:32

    ...bo miłość to dom,
    który ciepłem wabi,
    nawet gdy droga do niego
    daleko już za nami...

    Przepiękny splot przeciwieństw...
    Pozdrawiam:))