Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezsilność .

Miłość
nie dane jest mi ją mieć
Porządnie
nie daje mi zapomnieć
Chęć
za dużo wymaga
Uczucie
to zazwyczaj zniewaga
Sny
męczą okrutnie
Marzenia
wracają powtórnie
To co nie było dane zawsze zostawia za sobą okrutny ślad
Nie możliwym jest byśmy byli razem i udali się razem w świat
Pragnienie o przyszłości , której nie poznamy a raczej ja
Ty tak czy siak nie potrafił byś pokochać postaci , którą jestem JA .

2411 wyświetleń
28 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!