Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłości nigdy za wiele nawet
gdy obejmujesz mnie ramieniem ja dalej pragnę Cię kochać

rosnę w Tobie i jestem myślą Twego serca ostatnim zdaniem w miłosnych wierszach

miłości nigdy za wiele
nawet gdy całujesz po raz setny ja dalej bez Ciebie jak bez powietrza

przywarta do ust
odkrywam nieśmiałe drżenie gdy staję się częścią Twego istnienia

28 169 wyświetleń
259 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!