Menu
Gildia Pióra na Patronite

''Zła przyjaciółka''

Miłość
choruję na Ciebie...
czy da się z Ciebie wyleczyć?
Jestem Twoją łodzią,
zawsze trzymasz ster,
szarpiesz mną niebezpiecznie.

Zła
unosisz mnie,a potem równasz z dnem.
Intensywnie kolorujesz
Panno Marihuano,
a potem bezbarwna przychodzisz
mdła.

Przyjaciółka
z ustami koralowymi,
seryjna morderczyni
z nosem Pinokio.

4694 wyświetlenia
51 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!