Menu
Gildia Pióra na Patronite

NY

MIliony nieznanych twarzy,
Nikt nie wie co na rogu alei się zdarzy.
Tu kolory świata się mieszają,
Wieżowce chmur dosiągają.
Zółta taksówka się błyskiem mieni,
Tu nie widać smutnyych cieni.
To miasto nigdy rankiem nie wstaje,
Bo ciągle żyć nie przestaje...

27 951 wyświetleń
120 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!