Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (wiersz o miłości)

między wierszami
w słów zapomnieniu
szukam tej ciszy
serca spokoju
podmuchu skrzydeł
błękitnego anioła

między wierszami
uderzeniami zegara
kocham bez pamięci

159 536 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 10 June 2014, 19:56

    Piękny wiersz! Zupełnie w moim poczuciu estetyki, trafił do mnie w trymiga :)
    Pozdrawiam!
    W.