Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uciekające lata

Miałeś wrażenie
Kiedyś słuchając liści
Że marnujesz czas

I ciągle uciekasz sam
Bo życie to za dużo

21 861 wyświetleń
154 teksty
80 obserwujących
  • Ile.Znasz.Sposobow.Zabijania.

    13 February 2015, 17:21

    Liście mnie przekonały. Ładnie, zgrabnie i na temat.

  • fyrfle

    13 February 2015, 17:16

    kiedy słucham liści to żyję i nie marnuję czasu. Nawet warto wykreślić pojęcie zmarnowanego czasu. Każda chwila jest sensem.