Menu
Gildia Pióra na Patronite

marzenia

miałem marzenia
z chmurami odpłynęły
kroplami deszczu
w morzu utopiły

miałem marzenia
takie maluteńkie

zamknąłem w szkatułce
na kluczyk złoty
kopię na później
spisane na płatku
czerwonej róży

kiedyś ją wyciągnę

i znów będę marzyć ...

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • marka

    4 August 2012, 21:07

    Marzeń nie wolno odkładać.
    Ciekawe.