Menu
Gildia Pióra na Patronite

.........

Marzyć marzeniem....śnić tylko snami...
kochać kochaniem....mówić słowami....
słuchać uczuciem...czuć pożądanie....
pragnąć pragnieniem na zawołanie...
i być prawdziwym w tym co zaklęte...
a słowo kocham jest niepojęte...
ono potrafi kamienie kruszyć....
dać siłę walki...
serce poruszyć...

1023 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!