Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

Marzę, pragnę, chce być przy tobie
Przytulić cię i zatrzymać przy sobie
Patrzeć ci w oczy godzinami
A cały świat zostawić za nami
Być blisko ciebie za dnia i w nocy
Bo nie ma straszniejszej rzeczy od tęsknoty
Serce usycha a dusza umiera,
Ciało płonie a umysł zamiera
Dlaczego cię tu nie ma ?
Dlaczego cię tu nie ma ?

10 857 wyświetleń
68 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!