Menu
Gildia Pióra na Patronite

rzeka kwiatów

Mam rzekę kwiatów dla Ciebie
Zanurz się w niej
Zapomnij się
Błądź w płatkach róż
Daj ponieść się marzeniu
Trwaj w ich delikatność
Zmysłowości ich dotyku
Wyobraź je sobie
Poczuj zapach i kształt

5194 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    15 May 2010, 20:13

    Rzeka kwiatów, temat na obraz, bardzo poetycko.
    Miło się czyta.
    Gratulacje