Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nasze

spełnienie

spełnienie

Mam bliznę w sercu po tobie ..
pozostawiłeś mi tylko wspomnienia i te rozmowy
a dziś ? dzisiaj już nie ma nas
i chodź che cie dotknąć poczuć ten zapach znów poczuć się bezpieczna
lecz ty ..ty wybrałeś inną drogę
ale ja wierze ze łączyła sam prawdziwa miłość nie na pokaz nie na miesiąc nie na dzień
mam przed oczami nasze chwile w których się śmialiśmy i przysięgaliśmy sobie miłość do końca życia
jak obiecywałeś mi ze pójdziesz ze mną na koniec świata trzymając mnie za rękę
gdzie są teraz te nasze chwile te obiecywane słowa a gdzie jest to słowo ze mnie kochasz ?
każdego dnia wypominam jak mówiłeś mi ze kochasz teraz ja zostałam tu bez ciebie
znasz mnie nie chce ci życzyć źle ale brakuje mi ciebie
pamiętam naszą pierwszą rozmowę w której sie zakochałam w tobie
teraz przechodząc przez te miejsce nie potrafię nie uronić łzy
teraz to już nie jest nasze miejsce nasze rozmowy i nasze uczucie
teraz żyjemy osobno lecz w sercu pozostałeś

746 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    5 September 2014, 20:23

    Tak bywa niestety.
    Ale aby ci ulżyć -pytanie jako odtrutka.
    Czy z drugiej strony jest podobne wspomnienie ?