Menu
Gildia Pióra na Patronite

rodzice

maleńki kwiat
w piękną przeobraził się już różę
wyrusza w świat
szukać własnych dróg
matka łzę niesforną uroni
ojcu serce jakaś dziwnie zagra

jutro śniadanie już zjedzą samotnie
a życie swoim popłynie korytem
jak błękitna rzeka ku wieczności

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!